top of page

Jack Daniel’s introduceert twee nieuwe Bottled-In-Bond whiskeys

Voor het eerst in 25 jaar introduceert Jack Daniel’s twee nieuwe Bottled-In-Bond whiskeys. Jack Daniel’s Bonded en Jack Daniel’s Triple Mash zijn de eerste twee varianten in de nieuwe Bonded serie van het gerenommeerde whiskey merk.

De Bottled-In-Bond act dateert uit 1897 en bepaalt dat een bottled-in-bond whiskey, gedistilleerd moet worden door één distilleerder, gedurende één seizoen om vervolgens minstens vier jaar te rijpen in een, door de overheid erkend, pakhuis. Als hieraan voldaan is, wordt de whiskey gebotteld met de ‘100 proof’ classificatie. Jack Daniel’s voldoet aan al deze eisen, zowel de Jack Daniel's Bonded als de Triple Mash zijn ‘100 proof’ Bottled-in-Bond met een alcoholpercentage van 50%.


“De Jack Daniel’s distilleerderij maakt al generaties lang uitzonderlijke Amerikaanse Whiskey van hoge kwaliteit, startend vanaf 1866 door Jack Daniel zelf,” aldus Chris Fletcher Jack Daniel’s Master Distiller. “Jack Daniel’s Bonded en Triple Mash zijn een knipoog naar onze geschiedenis met een vleugje innovatie en vakmanschap. Deze whiskeys zijn vernieuwend voor zowel de kenners van het label, als nieuwe drinkers, om alles te ontdekken wat Jack Daniel’s te bieden heeft.”


Comentários


bottom of page