top of page

Lancering Breitling Navitimer damescollectie

Charlize Theron weet het wel, ‘beter goud’ en laboratoriumdiamanten zijn de toekomst!

Breitling bevindt zich op het voorfront van een revolutionaire beweging in de luxe-industrie.

De toewijding van de horlogemaker aan duurzaamheid wordt duidelijk weerspiegeld in hun overstap naar laboratorium-gekweekte diamanten en het gebruik van "better gold", een baanbrekende verschuiving in de industrie die authenticiteit, duurzaamheid en innovatie samenbrengt.

In laboratoria gekweekte diamanten stralen dezelfde schittering en pracht uit als natuurlijk gedolven edelstenen, maar met aanzienlijk minder ecologische impact.

Vervaardigd onder strikt gecontroleerde omstandigheden, elimineren deze edelstenen de behoefte aan grondstof-intensieve mijnbouwprocessen, waardoor schade aan het milieu wordt verminderd.

Breitling's gebruik van "better gold" voor bepaalde horlogeonderdelen biedt een vergelijkbare duurzame voordelen. Dit "better gold" is traceerbaar naar verantwoorde bronnen, voldoet aan de criteria van de Swiss Better Gold Association voor sociale en milieueffecten, en draagt bij aan het verminderen van negatieve impact op de planeet. De prijs van de Navitimer Automatic 36 is €32.000

Commentaires


bottom of page