top of page

Les Patrons Cuisiniers organiseren grootste Chef's Table ter wereld

Zondag 28 januari 2024 organiseren de bevriende chefs van Les Patrons Cuisiniers voor het tweede jaar op rij een uniek culinair event. In de Beurs van Berlage in Amsterdam serveren de 25 Patrons ieder afzonderlijk een zesgangenmenu met signatuurgerechten. 144 absolute topgerechten dus, die ze live en telkens aan een andere tafel zullen bereiden.

De 25 chefs, samen goed voor 28 Michelinsterren, koken tijdens het event in een carrousel waardoor iedere tafel een uniek menu krijgt. Samen koken de 25 chefs dus elk 6 signature dishes, iedere gang aan een andere tafel en iedereen is tegelijkertijd aan het werk. Samen vormen Les Patrons Cuisiniers tijdens deze avond de grootste Chef's Table ter wereld. Het diner wordt afgesloten met een afterparty met dj’s, topcocktails en champagne. De verkoop voor deze onvergetelijke Chef's Table begint op donderdag 19 oktober 11:00.

Online, zodat iedereen een kans heeft zijn kaarten te bemachtigen. Net als tijdens de vorige editie verzorgen de topsommeliers van de patrons bijpassende wijnen. Speciaal voor de gelegenheid selecteren zij unieke jaren op magnum. De ontvangst is vanaf 16:00 in de Beurs van Berlage met champagne en een aantal eerste kleine bites. Vervolgens nodigen de chefs de gasten uit aan hun unieke Chef's Table. De after party duurt tot 23:00. Tickets voor deze exclusieve avond kosten 650,-.


留言


bottom of page