top of page

Miglot Fragrance

Miglot is een Belgisch parfum- en lifestylemerk. Alle producten worden in het Fragrance Lab in Gent gecreëerd. Op deze locatie kan je dus niet alleen de producten proberen en aankopen, ze worden er ook ter plaatse gemaakt. Door de glaswand rond het labo kan iedereen het hart van Miglot bewonderen.

Miglot creëerde een gamma producten waar iedereen zich goed bij voelt. Wil je toch graag een eigen parfum of een uniek huisparfum, dan kan de meester-Miglotier dit voor jou samenstellen. Miglot gaat op zoek naar de beste ingrediënten om bijvoorbeeld een parfum, douchegel of bodylotion te creëren die uniek en op maat gemaakt is. Zo’n traject duurt ongeveer een jaar.

Binnen het gamma van Miglot vind je twee belangrijke collecties: de Perfume Collection en de Home Collection. Wie zelf gepassioneerd is door geuren, kan zich bij Miglot laten onderdompelen door middel van workshops. Maar je hoeft uiteraard niet helemaal naar Gent af te reizen, check www.miglot.com. Binnenkort ook in Nederland te verkrijgen.

Comentarios


bottom of page