top of page

Moooi introduceert een nieuw winkel concept in Nederland

Onlangs opende Moooi een nieuwe winkel in Westfield Mall of the Netherlands in Den Haag - Leidschendam, Moooi Store The Hague.

Met de opening van hun nieuwe winkel, ontwikkelt Moooi zich tot een nog groter lifestylemerk. De 300m2 grote winkel toont de nieuwste en meest iconische verlichting en meubelontwerpen van het merk. Daarnaast is er veel aandacht voor de Extra 'O' Collectie, een collectie van interieur en lifestyle-accessoires die net dat beetje extra aan jouw leven of interieur toevoegen.

Sinds 2001 heeft Moooi zowel Nederlandse als internationale ontwerpers een wereldwijd podium gegeven om hun ontwerpdromen te realiseren. Van jonge tot geprezen ontwerpers zoals Rick Tegelaar, Bertjan Pot, Joep van Lieshout en Maarten Baas, ieder van hen had een design droom die Moooi heeft kunnen laten uitkomen. Het resultaat? Een multi-sensorische en uitgebreide collectie bestaande uit verlichting, meubilair, carpets, wall covering en home & lifestyle-accessoires.

“Het samenwerken met zoveel verschillende ontwerpers resulteert in divers en eclectisch werk. Ontwerpen die persoonlijk zijn en die verschillende type mensen aantrekt van over de hele wereld. We willen nu iedereen in Nederland de kans geven zich te laten verrassen door de wereld van Moooi, op een plek dichter bij huis.” - Marcel Wanders, Art Director Moooi
Comments


bottom of page