top of page

No Rules opent haar deuren in het Amsterdamse Vondelpark

Hetzelfde gevoel en dezelfde uitstraling, maar nét even anders. Wie No Rules op het Marie Heinekenplein in Amsterdam kent, zal veel van het horecaconcept terugzien in de tweede vestiging. Ook in het Vondelpark is de uitstraling warm, mondain en laagdrempelig. Hier staan de inmiddels vermaarde No Rules-pizza’s (but not round) op het menu, maar kunnen gasten zich ook laten verrassen door heerlijke andere gerechten, waarbij creativiteit altijd centraal staat. En ook hier zorgen chef Richard Way en souschef Nick Dikkes voor een constant hoog, maar toegankelijk niveau.

Dit alles vindt plaats in het historische Vondelparkpaviljoen, een van de mooiste gebouwen van Amsterdam. Ook wel bekend als het Filmmuseum dat er van 1972 tot 2012 huisde. Het paviljoen is ontworpen door Willem Hamer en tussen 1874 en 1881 gebouwd op het laagste punt van de stad. Het witte, statige pand, met prachtig bordes als bonus, is de perfecte plek voor een No Rules experience, waarbij creativiteit, verrassende smaken en kwaliteit centraal staan.

Op het menu out-of-the-boxgerechten, zoals oesters met avocado, ketjap en ponzu, een zeebaarsceviche met pittige yoghurtcrème, of peperonipizza met miso. Want wie zegt dat een pizza per se Italiaans of rond moet zijn?


Yorumlar


bottom of page