Open now! Restaurant Ovum

Onder de rook van Nijmegen, in de stad Grave, is sinds kort restaurant Ovum geopend. Geleid door jong talent Sebastiaan Follong (o.a. van De Leest*** en Winnaar van NK Jonge Koks 2020), worden hier gerechten geserveerd die de culinaire liefhebber zeer gelukkig maakt. Het menu biedt gerechten die getuigen van veel creativiteit en techniek. Favoriet is het Ovum dessert. Het restaurant is onderdeel van het soon-te-be-launched concept ‘Nidum, house of inspiration’, en is gevestigd in het prachtige monumentale 16e eeuwse gebouw Het Arsenaal, bekend van onder andere Jan des Bouvrie. Dit is dé nieuwe plek voorliefhebbers van lifestyle, wonen en gastronomie. Vooral de prachtige binnentuin is een echte eyecatcher.

Naast het restaurant en de tweede showroom van Keijser&Co, zullen diverse andere bijzondere shops en showrooms zich in Het Arsenaal vestigen. Er zullen ook afwisselende exposities en diverse evenementen plaats gaan vinden. Deze sfeervolle en idyllische locatie biedt een ervaring die in de wijde omgeving absoluut uniek is. Het boetiekhotel volgt naar verwachting in het voorjaar van 2022.

Laatste nieuws