top of page

Prins Bernhard van Oranje toont nieuwste jacht

In de haven van Marina Botafoch op Ibiza presenteerde Bernhard van Oranje de allernieuwste Waterdream aan het grote publiek: de California 52' XT. De vorige editie - de California 52' - maakte in juli 2020 zijn debuut bij de World Yacht Trophies, waar het de Best Innovation Award won. Nu, een paar maanden later, volgt er dus een nieuwe editie: de XT.

Deze nieuwe jacht heeft een uitgebreid multifunctioneel platform; flexibel te gebruiken als zwemplatform, met een loopplank om gemakkelijk in te stappen of om te gebruiken als jetski-lanceringsplatform.


Waterdream staat bekend om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en is volledig handgemaakt in Nederland. Bernhard van Oranje over de nieuwste variant: “Het is een superstijlvolle editie van onze California 52 range. De tweekleurige kleur groenblauw, die exclusief gebruikt wordt door de BMW M8, maakt deze Waterdream nog specialer. Deze exclusieve verlengde versie van de California bevat een multifunctioneel yacht platform. Ik ben ongelofelijk trots op het team dat deze boot zo snel gebouwd is met de allerhoogste kwaliteit. Waar superjachten steeds meer focus hebben op watersport en easy sea entrance bij beachclubs aan de achterzijde van het schip, bleven de luxury day boten tot nu toe achter. Met de 52 XT hebben wij nu ‘by far’ de meeste functionaliteit en ruimte op ons achterdek in vergelijking tot de rest van de markt. Er is genoeg plek om met 10 man op platform te staan en ook de seabobs en surfbords kwijt te kunnen. Daar heb je nog meer profijt en plezier van.”


Een nieuw, exclusief en onderscheidend two-tone kleurenschema van de op maat gemaakte BMW M8-serie, speciaal voor de lanceringseditie van de California 52' XT in combinatie met zachte, duurzame alcantara bekleding. Met de hand gebouwd in slechts vijf maanden, gebaseerd op Nederlands vakmanschap en Nederlands design vanuit de creatieve geest van een Nederlandse prins.


Comments


bottom of page