top of page

Radisson Blu Zaffron Resort Santorini, een gloednieuw intiem paradijs

Op een steenworp van Kamari, het meest prominente strand van Santorini, vind je dit lifestyle-resort badend in een oase van luxe. Hier versmelt een exotische, boho chic sfeer met authentieke gastvrijheid, tijdloos design van de Cycladen, een privéstrand, exclusieve evenementen en onvergetelijke ervaringen op maat van de gasten.

​Zaffron – dat zijn naam ontleent aan de zeldzame en delicate saffraanbloem die nog steeds bloeit op het eiland – wil de vakantie-ervaring van Santorini naar een hoger niveau tillen en er een vleugje lifestyle en hedonisme aan toevoegen.

Met het ontwerp van Zaffron, hebben de in Griekenland gevestigde architecten van Arc-Set prachtig werk geleverd. Met veel respect voor de natuur integreren ze een warm en zacht resort in het ruige landschap van het eiland. De verfijnde koepels en bogen van de lobby, een zachte knipoog naar het overheersende architecturale thema van Santorini, worden gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en steen, waardoor een warme, aardse sfeer ontstaat en gasten zich meteen welkom voelen. Diezelfde koepels vinden we ook in het interieur van de 103 ruime en elegante kamers, suites en villa's. Designteam van Nikos Theodorakopoulos creëerde er een sereen interieur waar tactiele materialen, rijke texturen en een neutraal kleurenpalet centraal staan. Duurzaam hout wordt gecombineerd met linnen en katoen, terwijl aan de muren zwart-witfoto’s trots de adembenemende schoonheid van Santorini tonen.

Bijna elke kamer heeft een jacuzzi of verwarmde privézwembad. www.zaffronresort.com​

Comments


bottom of page