top of page

Restaurant Harper opent de deuren op één van de mooiste pleinen van Den Haag, de Plaats

Harper ligt midden in het Royal shopping district. Een plek die bol staat van historie, waar herbergen gevestigd waren en Vincent van Gogh ooit heeft gewerkt. Het was en is nog steeds een levendige plek. Hier komen mensen samen, worden herinneringen gemaakt en genoten van mooie winkels, sfeer en goed eten en drinken.

Een ideale plek voor een mooi restaurant. Het nieuwe restaurant is ondergebracht in een bijzonder monumentaal pand uit 1731. Harper is verdeeld over meerdere intieme niveaus. In het souterrain heb je zicht op de open keuken, waar de chefs hun kunsten vertonen. Vanuit de entresol kijk je uit op de knusse bar en het terras. The Upper Room is exclusief af te huren op de eerste etage en heeft een waanzinnig uitzicht over de Plaats en Hofvijver. Een perfecte ruimte voor private dining, een vergadering, borrel, zakelijke meeting of besloten event.

 

Harper is ontstaan vanuit liefde en passie voor het horecavak. De 4 eigenaren, Michael Tilkema, Melvin van der Meer, Kevin Gerrits & Piet Scholtes, hebben samen meer dan 100 jaar ervaring binnen de Haagse en internationale horeca. Michael en Melvin zijn bekende namen in de Haagsche horecawereld. Naast Harper runnen zij de bekende zaken Jamey Bennett en Barlow. In december 2022 namen deze heren de locatie waarin Harper is gevestigd, over. De jaren daarvoor passeerden zij het pand dagelijks en fantaseerden over de geweldige dingen die ze ermee konden doen. Met veel enthousiasme werd een nieuw horecaconcept uitgewerkt. Om de juiste service en beleving voor gasten neer te zetten, werd Kevin Gerrits benaderd voor versterking. Melvin en Michael wisten dat het zijn droom en passie was om een eigen zaak te runnen. Kevin is een gastheer pur sang en heeft de dagelijkse leiding over Harper. Piet Scholtes werkte als chef-kok al 5 jaar bij Jamey Bennett en geeft zijn visie en advies op de zaak als mede-eigenaar en executive chef. Nick ten Hagen is de chef-kok van Harper. Hij werkte eerder onder andere bij restaurant Parkheuvel.

Comments


bottom of page