top of page

Restaurant Voltaire* verwelkomt Arturo Dalhuisen

Arturo Dalhuisen heeft vanaf 1 januari jl. de leiding van de keuken van Restaurant Voltaire * op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen op zich genomen.

Arturo behaalde zijn eerste Michelin ster in The White Room van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam en kookte de laatste maanden in de keukens van Daalder. Hij was 6 jaar lang actief in de keuken van Jacob Jan Boerma in Restaurant De Leest *** (waarvan 3 jaar als souschef).

Hij won in 2010 het NK Jonge Koks tot 25 jaar en was hij één van de jonge chefs die werd gevolgd in de culinaire documentaire ‘De Nieuwe Garde’.

Arturo: “Het is voor mij een unieke kans om op deze indrukwekkend mooie plek aan de slag te gaan en mijn culinaire ambities verder te gaan waarmaken. De plek is zo uniek en zo divers dat ik me geen betere locatie kan voorstellen om mijn eigen signatuur neer te zetten. In Leersum, het hart van Nederland, met een prachtige eigen moestuin, midden in de natuur groeit zoveel moois. Ik wil deze unieke elementen gebruiken om met frisse tonen, lichte zuren, verfijnde specerijen en zorgvuldig gekozen ingrediënten tot mijn eigen, elegante creaties te komen.”

Comments


bottom of page