top of page

Sani Gourmet 2025: wereldklasse chefs (met samen 20* Michelinsterren) nemen luxeresort over

  • Redactie
  • 12 minuten geleden
  • 1 minuten om te lezen

Sani Gourmet 2025 vindt plaats van 11 juli tot 22 augustus, met een nadruk op duurzame fine dining, zeldzame ingrediënten en sublieme wijnarrangementen van zowel Griekse als internationale topwijngaarden.

Bezoekers kunnen zich verheugen op meeslepende culinaire verhalen – van Alléno’s legendarische herinterpretaties van Franse sauzen, tot Martínez’ gastronomische reis door de hoogteverschillen van Peru en Anand’s speelse, uitsluitend met emoji’s geschreven menu’s die elke conventie tarten.

 

Met een diepgewortelde toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid werkt Sani Resort nauw samen met lokale producenten en selecteert het de allerbeste ingrediënten voor Sani Gourmet. De vijf tasting menu’s worden begeleid door zorgvuldig samengestelde wijnselecties, die een verfijnde mix brengen van Griekse en internationale topwijnen.

Van India tot Peru, van Frankrijk tot New York en de Scandinavische landen – Sani Gourmet 2025 neemt gasten opnieuw mee op een wereldwijde gastronomische reis, samengesteld door vijf van ’s werelds meest gerenommeerde chefs: Yannick Alléno, Gaggan Anand, Virgilio Martínez, Daniel Boulud en Emma Bengtsson.

Elk van deze culinaire meesters verzorgt een exclusief tasting menu tijdens een unieke avond in het bekroonde Elia-restaurant in Porto Sani. Deze wereldberoemde chefs – samen goed voor meer dan 20 Michelin-sterren – brengen smaken uit Parijs, Lima, Bangkok, New York en Stockholm naar deze Egeïsche oase, waar verfijnde haute cuisine samensmelt met Sani’s kenmerkende Griekse gastvrijheid.

Voor reserveringen en het volledige programma klik hier!

コメント


bottom of page