top of page

Slaaptip van Elle MacPherson; Coco & Cici beddengoed

Supermodel Elle MacPherson en haar business partner weten het wel. Zij hebben onlangs een prachtig kasteel gekocht vlakbij Londen en willen alleen maar Coco & Cici beddengoed in de mooiste suites van dit extreme high-end hotel. 

Coco & Cici maken, zoals ze zelf zeggen, het allerlekkerste beddengoed waar je ooit onder hebt geslapen. Het beddengoed is gemaakt van de mooiste kwaliteit Tencel. Tencel is een stof gemaakt van eucalyptusbomen en is een winnaar op het gebied van luxe en duurzaamheid. Het slaapt niet alleen fantastisch, het lost ook nog eens allemaal slaapproblemen op zoals nachtzweten of andere temperatuur problemen die vooral veel vrouwen in de overgang hebben. 

Ook is het beddengoed antibacterieel en heeft het een bijzonder zachte en fijne weving waardoor de kussenslopen ook wel beauty pillows genoemd worden. De stof voorkomt rimpelvorming en pluishaar en is heerlijk zacht voor de gevoelige huid. Zo zijn er nog heel veel andere dingen te vertellen. Maar het belangrijkste is, dat het een andere beleving van beddengoed is. Love at first touch!

Comments


bottom of page