top of page

Sotogrande, viert zijn 60e verjaardag met een evenementenkalender van topklasse

Sotogrande, één van Europa's meest toonaangevende golf-, residentiële en lifestyle bestemming in Zuid-Spanje, viert haar diamanten jubileum met een speciale evenementenkalender die alles viert wat de bestemming de afgelopen 60 jaar zo gerenommeerd heeft gemaakt.

Het exclusieve lifestyle resort pakt uit met een heus openlucht filmfestival en een dinerconcert verlicht door duizenden kaarsen. De omvangrijke kalender omvat daarenboven een uitgebreid aanbod aan sportieve festiviteiten met een golftoernooi geïnspireerd op de jaren '60, de Sotogrande Regatta, een bijzondere polowedstrijd en nog zoveel meer.

​Het unieke en pittoreske gebied, bekend om zijn natuurlijke schoonheid, adembenemende omgeving, aanbod van wereldklasse en rijke culturele geschiedenis is sinds de oprichting uitgegroeid tot een van de meest exclusieve en gegeerde bestemmingen in Europa, die bezoekers van over de hele wereld aantrekt.

Vandaag is Sotogrande de thuisbasis van meer dan 7000 particuliere eigendommen verspreid over meer dan 2000 hectare. Een vermaarde bestemming voor exclusief wonen, met prachtige stranden, legendarische golfbanen en een levendige sociale scène. Naast de prachtige woningen biedt het complex een reeks voorzieningen en diensten om de levensstijl van de bewoners te verrijken. Deze omvatten toegang tot exclusieve sportclubs, jachthavens en een strandclub.

Een belangrijk stuk van de Sotogrande® lifestyle is het woonaanbod en de privé-gemeenschappen binnen het uitgestrekte gebied van La Reserva Club. Deze zijn gericht op uiteenlopende budgetten, van de meest luxueuze, The Seven (kavelprijzen vanaf € 7.600.000), tot de meest recente ontwikkeling binnen La Reserva, Village Verde, een collectie luxe penthouses en appartementen, (prijzen vanaf € 990.000). Village Verde bestaat uit 121 appartementen die prachtig gelegen zijn in La Reserva's zes hectare park, en biedt bewoners een uniek gevoel van een moderne gemeenschap. Er is een overvloed aan voorzieningen, waaronder zwembaden, een fitnessruimte, een spa, joggingpaden en tuinen, alles inbegrepen voor de eigenaars.

Daarnaast is Sotogrande de thuisbasis van een internationaal geprezen school, is er een bruisende jachthaven voor zeilers en werd er met SO/Sotogrande recent een nieuw vijfsterrenhotel geopend.

Het resort is vlot bereikbaar en ligt op een uur rijden van de luchthaven van Malaga, op 2,5 à 3 uur vliegen van België en Nederland.

Natuur en verfijning staan centraal binnen Sotogrande, met slechts 25% van het terrein dat mag bebouwd worden. Het is een plaats om comfortabel te ontspannen, omgeven door natuur, schoonheid en authenticiteit en om bijzondere momenten te beleven met familie en vrienden.

Comments


bottom of page