top of page

Tip! Okura geeft de zomer kleur met Cocktails Pop-up

Vanaf de eerste dag van de zomer brengt Hotel Okura Amsterdam het vakmanschap mixology tot leven met Cocktails Pop-up. Het zonnige loungeterras van Serre Restaurant aan het water is tijdelijk gehuld in zomerse kleuren en staat in het teken van overheerlijke cocktails. Het is dé plek om in alle rust te genieten in hartje Amsterdam en in stijl te proosten met elegante en ambachtelijke cocktails met een Japanse touch.

Speciaal voor het pop-up terras heeft het deskundige barteam, onder leiding van Najade Bijl, zes signature cocktails gecreëerd. Ook een zonder alcohol.

The Sakura combineert Toki Whiskey met Japanse Ginkonoot siroop tot een boozy creatie, The Lychee is droog en bloemig dankzij Nikka gin en Lychee likeur, de verfrissende The Shiso heeft een touch van umami dankzij Yamaoka Shiso Shochu, The Matcha is complex en gebalanceerd met een toevoeging van Yuzucello van Ciel Bleu, The Honeysuckle is zoet, zuur met een vleugje bitter, de alcoholvrije The Manderin geeft een verrassende sensatie dankzij sanchoblad.

In het hart van mixology ligt een diepgaand begrip van verfijnde smaakcombinaties en de delicate harmonie tussen zorgvuldig gekozen ingrediënten. Elke cocktail vertegenwoordigt verse, pure ingrediënten in combinatie met precieze technieken.

 

Ambachtelijke patisserie

Naast de verfijnde en delicate cocktails kunnen gasten genieten van ambachtelijke patisserie. De bonbons en macarons zijn zorgvuldig gemaakt in de unieke smaken van elke cocktail. Alle zijn doordrenkt met alcohol, behalve de alcoholvrije Mandarin 0%.

 

Openingstijden

Cocktails Pop-up is open van zondag tot en met donderdag: van 16:00 tot 21:00 uur en vrijdag tot en met zaterdag van 16:00 tot 22:00 uur. Als het geen terrasweer is, dan worden de cocktails geserveerd in de Lobbybar.

Comments


bottom of page