top of page

‘Campari Cinema Nights’ met La Dolce Vita & La Grande Bellezza in A'dam

Voor degenen die op zoek zijn naar de perfecte tips om hun voorjaar en zomer in stijl te vieren, is er goed nieuws. Campari, de aperitivo uit Milaan brengt dit seizoen een ode aan de Italiaanse cinema en zorgt voor een sprankelend avondrood tijdens twee speciale ‘Campari Cinema Nights’. Onder het genot van een Campari Spritz cocktail kun je stijlvol genieten van iconische films als ‘La Grande Bellezza’ en ‘La Dolce Vita’. Vier het leven! Salute!

De roots van Campari liggen in Milaan waar Gaspare Campari in 1860 een likeur ontwikkelde die de wereld zou veranderen. Campari werd o.a. bekend door zijn innovatieve markering en sterke link met kunst en film. Federico Fellini, de legendarische regisseur van ‘la Dolce Vita’, maakte in 1984 zijn eerste commercial voor Campari. Sindsdien hebben talloze beroemdheden zoals Salma Hayek, Eva Mendes, Benicio del Toro, Penelope Cruz, Kate Hudson en Clive Owen hun naam verbonden aan het merk. Dat Campari cinema een warm hart toedraagt is ook duidelijk te zien op de bekende filmfestivals van Cannes, Venetië en New York waarvan Campari al jarenlang officieel partner is.


Campari Movie Nights

- 13 juni vanaf 20:00 uur, W-Hotel Amsterdam

  Film: ‘La Grande Bellezza’

- 20 juni vanaf 20:00 uur, George Marina Amsterdam

  Film: ‘La Dolce Vita’

 

De Campari Movie Nights zijn gratis te bezoeken maar vooraf registreren is nodig per mail via PR@abrandnewday.nl. Mis deze unieke kans niet om de charme van de Italiaanse cinema te beleven onder het genot van een heerlijke Campari Spritz en popcorn. Stay tuned voor updates rondom de Campari Movie Nights 2024 op de website en social mediakanalen van Campari. 

Comentarios


bottom of page