top of page

De beste snorkelbestemmingen ter wereld, van de Malediven tot IJsland

Voor oceaanliefhebbers is er niets subliemer dan onder water duiken en de beste snorkelmogelijkheden ter wereld verkennen. De enorme verscheidenheid aan grillige zeedieren en landschappen blijft verbazen en verrukken, of u nu in de Caribische wateren voor de Grenadines duikt of getuige bent van de biodiversiteit van de Rode Zee.

Tel hierbij de wetenschappelijk bewezen genezende kracht van onderdompeling in de oceaan op, en het lijdt geen twijfel dat een snorkelsessie onmiddellijke ontspanning en rust kan brengen.

Of u nu op reis bent voor een weekendje weg of een langere vakantie, overweeg om tijdens een snorkeltrip op de resetknop te drukken voordat u terugkeert naar de hectische drukte van het dagelijks leven. Hieronder bespreken we de beste plekken om te snorkelen wereldwijd, van wateren met bungalows boven het water tot kolkende zeeën van tropische vissen, dolfijnen en mantaroggen. We hebben een afgelegen Aziatisch eiland, een Hawaïaanse badplaats, een Frans-Polynesische sprankelende lagune en nog veel meer. Dus waar wacht je op? Induiken.

Met dank aan Condé Nast Traveler.

 コメント


bottom of page