top of page

Four Seasons lanceert een luxe jacht in 2025

Four Seasons brengt zijn bekroonde service naar de oceaan met de lancering van Four Seasons Yachts. De eerste van een vloot van Four Seasons-jachten, die momenteel wordt gebouwd in Triëst, Italië, zal 14 dekken beslaan en 95 suites bevatten. Trouw aan de Four Seasons stijl is dat de boot zo gepolijst zal zijn als het maar kan: elke op maat ontworpen suite kost meer dan 4 miljoen om te bouwen.

De kamerhoge ramen in elke kamer hebben alles te maken met het onbelemmerde uitzicht op de riviera, terwijl de royale binnen- en buitenruimte - door middel van een uitgestrekt privéterras - de plek is voor zonsondergangen.

Het jacht zal worden uitgerust met een full-service spa-, salon- en wellnessprogramma, het zwembad kan worden omgevormd tot een openluchtbioscoop of evenementenruimte.

Door duurzaamheid op de voorgrond te plaatsen, zal het schip groene energiebrandstoffen, emissievrije energiebronnen en luchtemissies hebben die veel beter zijn dan internationale normen.

Samen met Four Seasons zijn er enkele opmerkelijke meesterbreinen achter de opwindende nieuwe onderneming. De wereldwijd toonaangevende scheepsbouwgroep Fincantieri zal zijn baanbrekende engineering en technologie inbrengen om de schepen te maken samen met industrie-expert Larry Pimentel, en luxe ondernemers Nadim Ashi en Philip Levine die ook het project leiden. Aangezien Four Seasons Yachts nog ver verwijderd is van haar eerste reis, moeten details over de reisroutes nog worden bevestigd.

Commentaires


bottom of page