top of page

Going to Ibiza? Nu open; MR PORTER Steakhouse, Bar & Lounge

Gelegen op een iconische locatie in het hart van Marina Botafoch en het Sir Joan hotel, waar voorheen het zuster-merk IZAKAYA Asian Kitchen & Bar gevestigd zat, genieten gasten hier de hele zomer lang van befaamde gerechten in een ongedwongen en vrolijke sfeer, die perfect bij Ibiza past.

MR PORTER Steakhouse, Bar & Lounge brengt het traditionele steakhouse tot een hoger niveau van elegantie en stijl. Het concept verkent de grenzen van ‘dinner and sinner’ door het samensmelten van het moderne steakhouse met de energieke sfeer. Een culinaire ervaring zoals geen ander, waar dualisme het karakter van MR PORTER definieert; bescheiden maar extravagant, intiem doch sociaal.

De 360-gradenbar van MR PORTER Ibiza vormt het hart van de mixology, waarbij intrigerende technieken en ingrediënten worden gebruikt. Het cocktailmenu is een moderne interpretatie die de grenzen tussen bar en keuken vervaagt, resulterend in een uniek barconcept dat de zintuigen prikkelt en verrast.

MR PORTER onderscheidt zich niet alleen door zijn culinaire hoogstandjes, maar ook door het sociale aspect van dineren te benadrukken. Het restaurant benadert de totale ervaring vanuit een unieke sfeerbeleving. Elke avond is er een DJ aanwezig om met zijn aanstekelijke en energieke muziek een onvergetelijke atmosfeer te creëren.


Commentaires


bottom of page