top of page

Golflegende Ian Woosnam verwelkomt de Legends Tour op Barbados

Wilde je al eens Barbados bezoeken en houd je van golfen dan is dit het moment!

Komend voorjaar zal van 3 tot en met 5 mei 2024 het Barbados Legends golftoernooi plaatsvinden. Het toernooi vindt plaats op Apes Hill Barbados, een van de beste golfbanen van Barbados.

De Legends Tour, een onderdeel van de European Tour Group, heeft Barbados gekozen als podium voor dit eerste evenement in mei. Dit is niet alleen een golftoernooi; het is een kans voor Barbados om zijn allure te tonen aan mensen uit Noord-Amerika, Europa, Azië en Afrika”.

Jody Addison, Directeur Golf van Apes Hill, bevestigt dat de baan volledig is uitgerust om topgolfers van over de hele wereld te verwelkomen, zoals Michael Campbell. Winnaar van het US Open in 2005 die beroemd werd vanwege zijn opmerkelijke overwinning van slechts twee slagen op Tiger Woods.

Met golficoon en Apes Hill ambassadeur, Ian Woosnam, zal het toernooi een scala aan golfgrootheden verwelkomen die een van de beste nieuwe banen van de sport zullen betreden; de pittoreske par-72 baan die in 2022 heropend werd na een herontwerp door de legendarische baanarchitect Ron Kirby.

Comentários


bottom of page