top of page

La Dolce Vita op de Italiaanse sport- en lifestyle bestemming Livigno

De winter staat voor de deur en voor velen betekent dit verlangen naar vakantie. In het Italiaanse skigebied Livigno is er voor ieder wat wils met eindeloze skipistes badend in de zon tot winterse sportactiviteiten zoals alpineskiën, freeriden en cross country ski evenals een hele reeks lifestyle en wellness ervaringen.

Livigno blinkt helemaal uit als gerenommeerd en kwalitatief skigebied en werd dan ook gekozen voor de disciplines snowboard en freestyle van de Milan Cortina 2026 Olympics! Kom je met het hele gezin op vakantie naar Livigno, ook kinderen hebben het er volledig naar hun zin met de Kids Snow Park en het indoor zwemparadijs.

En met de Free Skipass kan iedereen tijdens een bepaalde periode de pistes gratis afdalen!

​Het Italiaanse ski- en lifestyle gebied kreeg de bijnaam Little Tibet van Italië door de unieke ligging. Het dorp Livigno, grenzend aan Zwitserland, bevindt zich namelijk in een vallei omringd door een prachtige natuur en overgoten met zon in het hart van de Lombardijse Valtellina Vallei. Het dorp in de Italiaanse Alpen ligt op 1.816m hoog en vandaar kan je tot 3.000m hoogte gaan om een unieke alpine ski ervaring te beleven met 115km aan skipistes met adembenemende uitzichten op de vallei.

Comments


bottom of page