top of page

'Maison of Beauty & Health’ PHENOMENA opent haar deuren

Ondernemer Yulia Reznichenko besloot haar droom als beauty ondernemer waar te maken en met PHENOMENA. De veelzijdige behandelingen van het internationale team van specialisten worden gepersonaliseerd naar ieders behoefte. Naast het algemene beauty-aanbod als manicure, pedicure, make-up, PMU, wenkbrauw- en wimperbehandelingen denkt PHENOMENA verder.

Voor het gezicht worden de nieuwste innovaties tot vertrouwde, bewezen concepten aangeboden. Huidverbetering en anti-aging, peeling, microneedling, meso- en zuurstoftherapie zijn onder andere behandelingen die door de experts worden verleend. Voor het lichaam worden massages, body contouring, scrubs, body wraps, lymfedrainage therapieën en ‘NUVOLA’ spa ervaringen aangeboden. Deze ‘dry floating experience’ die in Nederland enkel bij PHENOMENA kan worden ervaren, is een holistische ervaring zonder direct contact met water. Verder staan de haarexperts klaar voor knipbeurten, kleuringen en styling, maar ook voor gepersonaliseerde Hair-Spa behandelingen waarbij met intens verzorgende formules, stoombaden en massages de focus ligt op het bevorderen van de gezondheid van het haar.

In Studio Linse vond Yulia de perfecte interieurdesign partner, waar de begrippen rust en luxe leidend zijn geweest. Het gebruik van travertin, notenhout en zijde zorgen voor een sfeer van comfort, waar cliënten zich al snel thuis voelen.

コメント


bottom of page