top of page

Met IWC ski’s de berg af

De ski's hebben een beperkte oplage van 55 paar en het is de eerste keer dat ‘Faction’ ski's maakt met een lichtgevend ontwerp. De opschriften "LAKE TAHOE" en "IWC" op de witte bovenzijde lichten groen op in het donker.

De samenwerking tussen IWC Schaffhausen en Faction verenigt twee Zwitserse bedrijven met een grote technische deskundigheid. Beide bedrijven hebben ook een unieke expertise opgebouwd op het gebied van geavanceerde materialen, en ze streven ernaar de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en verantwoorde productie na te leven. Faction werd in 2006 opgericht door een groep gepassioneerde skiërs. Sindsdien hebben ze een ijzersterke reputatie opgebouwd voor het vervaardigen van hoogwaardige ski's en skimateriaal voor freeride, freestyle en all-mountain skiën.

De chronograaf werd in april gelanceerd op de tentoonstelling Watches and Wonders in Genève en is een topstuk uit de TOP GUN-collectie van IWC. Het horloge heeft een kast van helder wit keramiek, een diepzwarte wijzerplaat, zwarte wijzers met lichtgevende materialen en een titanium achterkant. Het contrasterende ontwerp is geïnspireerd op het winterlandschap rond Lake Tahoe, een bergachtig gebied waar piloten van de TOPGUN-school van de Amerikaanse marine vaak overheen vliegen.

Comments


bottom of page