top of page

Neerlands trots! Holland America Line presenteert nieuw schip, de Rotterdam

Holland America Line heeft onlangs het 11e schip in haar vloot in de vaart genomen.

Het derde schip in de Pinnacle Class-serie zal 2.668 gasten vervoeren en zal beschikken over zeer uitgebreide voorzieningen en innovaties die zijn geïntroduceerd op haar zusterschepen.

De Rotterdam levert de beste livemuziek op zee met een exclusieve collectie van optredens van wereldklasse in Rolling Stone Rock Room met klassieke rockhits; Lincoln Center Stage, met kamermuziek; Billboard Onboard, waar live-muzikanten het publiek vermaken met hitlijsten; en de populaire B.B. King's Blues Club, die het beste van Memphis-muziek naar zee brengt.

Naast de indrukwekkende Dining Room zullen gasten genieten van specialiteitenrestaurants Rudi's Sel de Mer, een Franse zeevruchtenbrasserie; Tamarinde, het verkennen van tradities van Zuidoost-Azië, China en Japan; Nami Sushi met lekkere sushi en Aziatische spirits; Pinnacle Grill, het ultieme steakhouse op zee; Canaletto met Italiaans dineren in familiestijl; en Club Orange exclusief voor gasten van het Club Orange-programma.

Andere culinaire locaties zijn onder meer Grand Dutch Café met traditionele Nederlandse koffie en lekkernijen en Europees bier; Dive-In, waar gastronomische hamburgers en frietjes aan het zwembad worden geserveerd; New York Deli and Pizza, met op bestelling gemaakte sandwiches en taarten; en Lido Market, met thematische serveerstations die een revolutie teweegbrengen in de buffetervaring.

Leuk weetje; het eerste schip van Holland America Line was Rotterdam, dat op 15 oktober 1872 zijn eerste reis van Nederland naar New York voer en op 18 april 1873 leidde tot de oprichting van het bedrijf.

Comments


bottom of page