top of page

Reistip: Porto Montenegro


Op slechts drie uur vliegen van de meeste Europese grootsteden bevindt zich een bruisend vakantieparadijs vol ongerepte natuurlijke schoonheid en luxueuze lifestyle-belevingen: Porto Montenegro.


Tijdens de zomermaanden van 2022 biedt deze betoverende jachthaven ook nog eens een levendige zomerkalender vol verrassende events, concerten en festivals.


Porto Montenegro ligt in de prachtige Baai van Kotor, ook wel Boka Bay genoemd, die niet voor niets erkend is als Unesco-werelderfgoed.


Het aangename, mediterrane klimaat met meer dan 280 dagen zon per jaar en de 295 kilometer aan idyllische kustlijn langsheen de schitterende Adriatische Zee maken Montenegro tot een van de meest pittoreske landen die Europa rijk is.


Het bruisende Porto Montenegro is bovendien een van de belangrijkste thuishavens van luxejachten, al biedt deze eerste platina jachthaven ter wereld een breed scala aan diensten en faciliteiten voor boten van alle afmetingen en gaat ze tot het uiterste om aan alle behoeften van haar gasten te voldoen.


In het hart van Porto Montenegro beleef je dan ook lifestyle met grote L.


Met meer dan 70 internationale modeboetieks, lokale luxewinkels, galeries, gastronomische restaurants en bars is het de ideale plek om te genieten in stijl.


Bekijk alles op Instagram: https://www.instagram.com/p/CfgS3sjMhpE/

Kommentarer


bottom of page