top of page

Taiko Bar introduceert nieuw Hanami Cocktail Menu

  • Redactie
  • 9 uur geleden
  • 1 minuten om te lezen

Sinds de opening in 2019 is Taiko Bar, gevestigd in het Conservatorium Hotel, uitgegroeid tot een iconisch begrip in Amsterdam onder cocktail liefhebbers en fijnproevers.

De toonaangevende bestemming biedt een verfijnde cocktail ervaring die de dynamische energie van Aziatische wereldsteden naar Amsterdam brengt, binnen een setting die doet denken aan Tokyo of Bangkok.


Dit voorjaar introduceert Taiko Bar een nieuw menu ter ere van het Hanami-seizoen in Japan, waarin de bloei van de sakura-bloesem het begin van de lente markeert. Visionair barmanager Riccardo Augustinus vertaalt dit seizoensgebonden fenomeen naar een serie culinaire cocktails die een zintuiglijke brug slaan tussen keuken en bar. Zijn gastronomische benadering laat nieuwe smaken spreken, met ingrediĆ«nten als Szechuan olie, geroosterd amandelschuim en Wagyu fat wash, die het menu een uitgesproken karakter geven – gelaagd, verrassend en elegant in balans.


Ā 


Comments


bottom of page