top of page

The Glenrothes 42, een single malt whisky van 42 jaar oud!

Sta paraat om je smaakpapillen op een onvergetelijke reis te sturen, want The Glenrothes laat je graag kennis maken met hun laatste meesterwerk: een 42 jaar oude single malt whisky. met een gelimiteerde oplage.

The Glenrothes, de gerenommeerde Schotse distilleerderij die bekend staat om zijn vakmanschap en toewijding aan kwaliteit, heeft eerder dit jaar met grote trots hun langverwachte 42 jaar oude single malt gelanceerd. Deze exclusieve whisky is het resultaat van 42 jaar zorgvuldig rijpen in geselecteerde eikenhouten vaten.

Master Distiller Laura Rampling heeft de drank geselecteerd uit slechts vier vaten die volgens haar het hoogtepunt van smaak hadden bereikt en wordt gekenmerkt door zijn diepe, rijke amberkleur en aroma's van zongerijpte abrikozen, gesuikerde amandelen, sinaasappelschil en korianderzaad. Bij de eerste slok onthult deze whisky een weelderig smaakprofiel met op het gehemelte romige vanille, honingraat en geurige sinaasappelolie, die allemaal naadloos samenkomen in een langdurige, warme afdronk. De prijs ligt rond de 7800 euro per fles.

Comments


bottom of page