MR PORTER introduceert Sunday Roast menu

Mjammiiii! MR PORTER geeft een twist aan een Britse traditie. Het fine-dining steakhouse met sexy en feminiene touch verandert – geheel passend bij zijn dualistische karakter – de heilige zondag in een zondigdag met een ‘Sunday Roast’ menu. MR PORTER brengt familie en vrienden samen voor een high-end doch relaxte brunch die elke week naast het reguliere à la carte menu geserveerd wordt in het rooftoprestaurant. Van 12:30 – 16:00 uur doen gasten zich te goed aan zowel de gebraden als de muziek van MR PORTER’s resident DJs die tot 21:00 uur door zullen gaan voor zij die nog geen afscheid kunnen nemen van het weekend.

PHOTO CREDITS - KUBILAY ALTINTAS-0441Zondagse zondaars bezoeken de chef’s table van MR PORTER waar de braadstukken uitgestald liggen om een keus te maken. Ieder gerecht wordt met de traditioneel bijpassende saus geserveerd. Mierikswortel bij rundvlees, mintsaus bij lam, een appelstroop bij ham en zowel een cranberry- als broodsaus voor de wilde kip en kalkoen. Daarnaast vulde MR PORTER een exclusieve mosterdtrolley met meer dan 20 verschillende soorten mosterd, waaronder Nederlandse, Britse, Franse en Duitse varianten.

MR PORTER koppelt elke roast aan een bijpassende wijn voor verleidelijke food & wine pairing. Cocktailliefhebbers laten de Reviver Trolley voorrijden voor een van de vier Bloody Mary’s met Grey Goose vodka en een indrukwekkende selectie garneringen. Om de middag zinnenprikkelend af te sluiten brengt het dessertmenu boozy sundaes die direct aan tafel bereid worden. Bij de aanblik van rokend droog ijs onthullen de zondige heiligen en de ware zondagse zondaars zich.