Aman New York binnenkort open

In het voorjaar van 2021, terwijl Central Park roze bloost met kersenbloesems, blaast de luxe hotelketen Aman nieuw leven in het iconische Crown Building gelegen op het kruispunt van 57th en 5th Street. De opening van valt samen met het 100-jarig bestaan ​​van gebouw. Aman New York biedt ongeëvenaard service, drie restaurants, uitgaansgelegenheden van wereldklasse en een 2300 vierkante meter grote Aman Spa. De beroemde architect Jean-Michel Gathy van Denniston heeft alles ontworpen om een eerbetoon te brengen aan het Crown Building’s opvallende architectuur. Het hotel zal bestaan ​​uit 83 kamers en suites, die beginnen bij 70 vierkante meter en elk een functionerende open haard hebben, een zeldzaamheid in New York. Daarnaast zijn er 22 residenties, waarvan vele met ruime buitenterrassen, waaronder een uniek penthouse met vijf verdiepingen.