top of page

De 32 leukste plaatsen over de hele wereld om Kerstmis door te brengen

Doei Sint, hallo Kerstman! We zijn allemaal voor om het gezellig te hebben met dierbaren thuis, maar we houden er ook van om te zien hoe steden over de hele wereld elk jaar in december transformeren. De beste plaatsen om Kerstmis door te brengen, volgens Condé Nast Traveler, variëren van Europese klassiekers met verhalenboek-kerstmarkten tot Aziatische steden met over-the-top lichtshows en verassende steden in de VS.

Er zijn zelfs enkele plekken in het zuidelijk halfrond waar de temperaturen op 25 december rond de 32 graden schommelen, voor het geval uw idee van een perfecte vakantie bestaat uit luieren bij het zwembad met een cocktail.

Hoewel de vrolijkheid er van stad tot stad een beetje anders uitziet, houden deze wereldwijde bestemmingen jaar na jaar de feestvreugde vast. En als je al plannen hebt voor het komende seizoen, is het nooit te vroeg om te beginnen met het plannen van een fantastische wintervakantie voor 2023. Klik hier voor de 32 leukste plaatsen over de hele wereld om Kerstmis door te brengen!

Commentaires


bottom of page