De Echoput viert 70 jaar met opening het Wild Atelier – by Jonathan Zandbergen
- Redactie
- 19 jul
- 1 minuten om te lezen
Onlangs vierde familie Klosse het 70-jarig bestaan van De Echoput in Hoog Soeren. Een mooi moment om terug te kijken op zeven decennia wildgastronomie, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst.

Die toekomst is nu begonnen met de officiële opening van het Wild Atelier – by Jonathan Zandbergen.
Met dit nieuwe restaurant is de visie van De Echoput weer duidelijk zichtbaar: wild is het vertrekpunt. Niet als product, maar als filosofie. Alles wat in vrijheid leeft in het bos, op het land en in het water wordt beschouwd als wild. Meesterkok Jonathan Zandbergen brengt bij De Echoput een nieuwe generatie wildgastronomie tot leven.

Pure ingrediënten vanuit lokaal wildbeheer, visserij en regeneratieve landbouw in hun meest elegante vorm. Gasten hebben de keuze tussen een 5- of 7-gangenmenu en er wordt ook een volledig groentemenu geserveerd. Ook voor het interieur was de natuur de inspiratiebron: de glooiende achterwand van duurzaam hout en de zachte groene en zandtinten zorgen voor een intieme en ontspannende atmosfeer. Meer informatie en reserveren via: http://wildatelier.nl

















Hoi! Wat een mijlpaal om 70 jaar De Echoput te vieren, een pracht van een familiebedrijf dat traditie en vernieuwing moeiteloos combineert. De rijke geschiedenis, van het oorspronkelijke theehuis tot het huidige 5-sterren hotel-restaurant, toont de kracht van inzet en passie door generaties heen. Net zoals bij Carlospin, waar balans tussen ervaring en avontuur centraal staat, blijft ook hier de toekomst spannend en vol mogelijkheden. Proost op nog vele jaren succes en wellicht win je bij Carlospin ook je eigen feestje!