top of page

Een nieuwe dimensie van luxe met de Prime Collection van August

August introduceert met de Prime Collection, een selectie exclusieve vakantiehuizen op adembenemende locaties in heel Europa. Als pionier in het Europese mede-eigendomsmodel belooft August een zorgeloze vakantie-ervaring waarbij alles wordt verzorgd, waarbij mede-eigenaars eigenaar worden van een portfolio bestaande uit vier prachtige vakantiehuizen.

De Prime Collection biedt een ongeëvenaarde standaard van luxe en comfort, gelegen in de meest dromerige Europese vakantiebestemmingen en biedt unieke verhoogde servicenormen voor de eigenaars. Van het romantische Toscaanse platteland tot de zonovergoten kusten van Mallorca, de betoverende Provençaalse dorpjes tot de majestueuze bergpieken van de Franse Alpen, de Prime Collection omvat een scala aan boeiende bestemmingen doordrenkt van charme, avontuur en verfijning. Met handige extra's zoals een privébioscoop, sportscholen en ontspannende wellnessfaciliteiten, biedt Prime een zalige ervaring die alle verwachtingen overtreft terwijl eigenaars ontspannen en genieten.

Niet één maar 4 à 5 vakantiewoningen

Het co-ownershipmodel August vindt vakantiehuizen op de meest uitzonderlijke locaties in Europa en maakt ze uniek met zijn team van experts. Huiseigenaren kopen hun aandeel binnen een specifieke collectie en worden zo mede-eigenaar van een portfolio van vier tot vijf luxe appartementen of villa's. Elke mede-eigenaar kan gemiddeld 8 tot 12 weken per jaar doorbrengen in de verschillende woningen. Dankzij het puntensysteem kunnen huiseigenaren hun vakanties eenvoudig en flexibel inplannen zoals zij dat willen. Onder de vele gezinnen en stellen die zich bij August hebben aangesloten, zijn er ook verschillende Belgische en Nederlandse huiseigenaren.

Kijk voor meer informatie op www.augustcollection.co.uk

Comments


bottom of page