top of page

First class vliegen

Als de jaren zestig de Gouden Eeuw van het reizen waren, dan is dit het diamanttijdperk. Voorbij zijn de sigaretten, stoelen in La-Z-Boy-stijl en doordringende geuren van vliegtuigbrandstof; in plaats daarvan zijn enorme suites, douches in de wolken en kaviaar collecties die geschikt zijn voor een koning. Vergeet ook het op maat gemaakte beddengoed en het speciale porselein niet voor afternoon-tea tijdens je vlucht.

Tegenwoordig heeft zelfs de businessclass van sommige luchtvaartmaatschappijen voorzieningen die ooit alleen voor eersteklas waren gereserveerd, zoals deuren die volledig sluiten voor maximale privacy of maaltijden op aanvraag.

Terwijl veel luchtvaartmaatschappijen hun eerste klas volledig in business hebben omgezet, hebben anderen hun eersteklas suites naar nieuwe hoogten geduwd om zich te onderscheiden en diegenen aan te trekken die bereid zijn torenhoge tarieven voor hen te betalen. Als u op zoek bent naar het beste in de lucht, zijn deze eersteklas vliegtuigstoelen alles - en meer. Met dank aan Condé Nast Traveler.


Comentários


bottom of page