LALO Contemporary Mexican Kitchen & Bar en COCO Lounge & Bar

THE ENTOURAGE GROUP lanceert twee geheel nieuwe hospitality experiences in de nok van de iconische toren naast de RAI Amsterdam. Waar creatief entrepreneurs Yossi Eliyahoo, Liran Wizman en CEO Stephanie Pearson Amsterdam vijf jaar geleden voor het laatst opschudden met high-end steakhouse MR PORTER en THE DUCHESS, voegt de groep opnieuw een keuken toe aan het portfolio. Ze laten zich inspireren door de kleurrijke culturele en culinaire tradities van Mexico. LALO vertaalt de essentie van Mexico naar een unieke dining experience. Bruisend, levendig en energiek. 
Met zijn energieke loungesfeer en kleurrijke gerechten geeft COCO, direct naast LALO, als sky lounge een mooie impuls aan Amsterdam. Op een duizelingwekkende 91 meter hoogte kijkt COCO uit over Amsterdam. In die opwindende en kosmopoliete setting bruist ‘t de hele dag door.